Μαρκόπουλος: «Οι πολλές απουσίες μάς δυσκολεύουν τη ζωή»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρκόπουλος: «Οι πολλές απουσίες μάς δυσκολεύουν τη ζωή»

Μαρκόπουλος: «Οι πολλές απουσίες μάς δυσκολεύουν τη ζωή»

Ο Κόροιβος παρά τις απουσίες του ήταν αρκετά ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που ικανοποίησε τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν απολύτως δίκαιος νικητής. Εμείς παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς με τον Άρη. Το καθαρό μυαλό που δείξαμε στην επίθεση, παρά την επιθετικότητα του Ολυμπιακού στην άμυνα, μας βοήθησε να μην δεχτούμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι πολλές απουσίες μας δυσκολεύουν τη ζωή. Έχουμε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως βλέπετε, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους στο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια και ελπίζουμε στη βοήθεια του κόσμου μας. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εύχομαι καλή τύχη σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο νεαρός Μάριος Βαρδακαστάνης με τη σειρά του ανέφερε... «Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και κάναμε μια καλή προσπάθεια παρά τις πολλές απουσίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια που μας έδωσε».

Best of internet