Κόμπι: «Ήμουν κοντά στο να παίξω στους Μπουλς»

Κόμπι: «Ήμουν κοντά στο να παίξω στους Μπουλς»

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ έπαιξε για τελευταία φορά στην έδρα των Μπουλς τα ξημερώματα και σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ήταν κοντά στο να γίνει μέλος της ομάδας το 2004.

Ο 37χρονος θρύλος των Λέικερς παραδέχθηκε πως είχε φτάσει τόσο κοντά στο να γίνει μέλος των Μπουλς το 2004, που έψαχνε ακόμη για σπίτια και σχολεία στο Σικάγο μαζί με τη γυναίκα του.

«Η γυναίκα μου και εγώ κανονίζαμε ταξίδι στο Σικάγο για να δούμε σπίτια και σχολεία, αλλά τελικά απαίτησε ο Σακίλ να γίνει ανταλλαγή και έτσι σκέφθηκα πως δεν υπήρχε περίπτωση οι Λέικερς να με στείλουν πουθενά», είπε πριν την αναμέτρηση ο Κόμπι Μπράιαντ.

Πριν από 12 χρόνια, την εποχή που οι σχέσεις Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο' Νιλ δεν ήταν και οι... καλύτερες δυνατές, ένας εκ των δυο θα αποχωρούσε από την ομάδα και γι' αυτό ο Κόμπι Μπράιαντ μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.

Τελικά από τους Λέικερς έφυγε ο Ο'Νιλ και έτσι ο Κόμπι παραμένει μέλος της ομάδας του Λος Άντζελες μέχρι και σήμερα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κόμπι δέχθηκε ερωτήσεις και για το κατά πόσο θα μπορούσε να παίξει σε μια ομάδα με την οποία έχει καταφέρει τα πάντα ο Μάικλ Τζόρνταν.

«Αν είχε προχωρήσει η ανταλλαγή, δε θα μου έφερνε πίεση το γεγονός πως θα έπρεπε να καταφέρω ότι είχε καταφέρει εκείνος. Θα σκεφτόμουν περισσότερο πως θα έπρεπε να συνεχίσω την κληρονομιά του. Το άγχος μου θα ήταν περισσότερο για το αν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και να εκπροσωπήσω το Σικάγο με τον τρόπο που θα άρμοζε για εκείνον», απάντησε χαρακτηριστικά ο Μπράιαντ.

 

NBA Τελευταία Νέα