Μούρτος: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες με την ΑΕΚ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ

Μούρτος: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες με την ΑΕΚ»

Μούρτος: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες με την ΑΕΚ»

Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη και το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί. 

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί της Καβάλας, αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σπύρος Μούρτος:

-Σπύρο, θεωρείς ότι ο αγώνας στην Καβάλα κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο εντυπωσιακό ξεκίνημα που κάνατε;
«Σίγουρα, έπαιξε σημαντικό ρόλο το ξεκίνημα, όμως αυτό είναι το ένα κομμάτι. Θεωρώ «κλειδί» ήταν το γεγονός ότι οδηγήσαμε την Καβάλα στο να υποπέσει σε πολλά λάθη».

-Όπως φαίνεται, μόνο με θαύμα θα χάσετε την είσοδο στην 4άδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πού οφείλεται η αγωνιστική σας σταθερότητα;
«Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και η δουλειά μας βγαίνει συχνά στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Σίγουρα, έχουμε κάποιο προβάδισμα για την 4άδα, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

-Τώρα, έχετε πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, που ίσως κρίνει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θεωρείς ότι έχετε προβάδισμα λόγω της έδρας;
«Πολλοί μπορούν να πουν ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα λόγω της έδρας, όμως θεωρώ ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι, και θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες».

Best of internet