Καλαμπόκης: «Το σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»

ΑΕΚ - ΚΗΦΙΣΙΑ 76-73

Καλαμπόκης: «Το σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»

Ο Γιάννης Καλαμπόκης έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ στη νίκη επί της Κηφισιάς, ωστόσο τόνισε πως το σημαντικό είναι ο καθένας να δίνει το καλύτερο για να κερδίζει η ομάδα.  

Καλαμπόκης: «Το σημαντικό να κερδίζει η ομάδα»

«Καλησπέρα, έγινε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω είμαστε αδικαιολόγητοι από τον τρόπο που ετοιμάσαμε το παιχνίδι. Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα λειτούργησε αρνητικά. Έχουμε βρει έναν δρόμο κι έναν τρόπο παιχνιδιού που μας ταιριάζει και πρέπει να επιμείνουμε σε αυτόν. Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι απόλυτα. Αλλά στο τέλος πάλι χαλαρώσαμε. Η νίκη είναι σημαντική και το επόμενο παιχνίδι θα το προετοιμάσουμε σωστά, η υπόθεση της τετράδας ξεκαθαρίζει και θα διεκδικήσουμε το μάξιμουμ».

Για το αν περίμενε πως θα είναι τόσο σημαντική η συνεισφορά του το καλοκαίρι: «Θέλω να παίζω, μου αρέσει να παίζω. Το καλοκαίρι ήθελα να παίξω και προετοιμάστηκα όσο καλύτερα μπορούσα. Δεν είναι κάτι που θα με πείραζε, να μην παίζω πολύ. Το σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που ζητάει ο προπονητής. Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και ο καθένας να δίνει τον καλύτερό του εαυτό».  

Best of internet