Λαρεντζάκης: «Να παίξουμε με πάθος, όπως με τον ΠΑΟΚ»

Λαρεντζάκης: «Να παίξουμε με πάθος, όπως με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στο Λαύριο στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που ενημέρωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ της ομάδας της Ρόδου τόνισε πως αν η ομάδα του κάνει ότι έκανε και κόντρα στον ΠΑΟΚ, τότε θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Γεια σας φίλοι μου

Ερχόμαστε από μεγάλη νίκη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σε εκείνο το ματς βγάλαμε τρομερή ενέργεια στο παρκέ τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγός για εμάς, όχι μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και στα εκτός. Όταν αγωνιζόμαστε μακριά από το γήπεδό μας δεν θα πρέπει να μπαίνουμε φοβισμένοι στο παρκέ, αλλά να βγάζουμε ψυχή και πάθος.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είχαμε πολλές μέρες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Λαύριο , αλλά από την άλλη αυτό είναι καλό γιατί οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σε κρατούν σε μία εγρήγορση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Άχονεν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν είναι σίγουρο αν θα τον έχουμε μαζί μας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι το Λαύριο που έχει καλούς ξένους, παίζει πολύ καλά στην έδρα της και “καίγεται” για τη νίκη. Αλλά και εμείς από την πλευρά μας τη χρειαζόμαστε τη νίκη και τη θέλουμε. Αν παίξουμε παθιασμένα όπως με τον ΠΑΟΚ και βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στο παρκέ, τις μέρες αυτές, τότε πιστεύω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Γιαννούλης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα