Ντούβνιακ: «Χαρακτήρα και το πραγματικό πρόσωπό μας με τον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Ράμμας
Ντούβνιακ: «Χαρακτήρα και το πραγματικό πρόσωπό μας με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται έχει φτάσει να μετρά 5 διαδοχικές ήττες στην Α1 κι ο Ούρος Ντούβνιακ ευελπιστεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (21/2, 17:00/novasports 3) στην PAOK Sports Arena να σημάνει την αρχή της αντεπίθεσης.

Το blog του 29χρονου Σέρβου SG στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Έχουμε μπροστά μας ένα απ' τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Κι είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί προερχόμαστε από 5 συνεχόμενες ήττες στο Πρωτάθλημα. Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για μας να δείξουμε χαρακτήρα, αλλά και ποιο είναι το πραγματικο πρόσωπό μας.

Είναι σίγουρα πρόβλημα ότι και πάλι θα 'χουμε απουσίες, αλλά όποιος και να 'ναι στο παρκέ πρέπει να δώσει το καλύτερο εαυτό του. Το 'χουμε κάνει αρκετές φορές, το κάναμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα (70-69 στις 14/12/15). Κι αυτό είναι που μας λείπει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Στο μπάσκετ πάντα έχει σημασία η επόμενη μέρα, ωστόσο, θέλω να επιστρέψω για λίγο στο παιχνίδι που έγινε στη Ρόδο (74-56 απ' τον Κολοσσό στις 17/2) κι όχι για τον αγώνα, αλλά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τον πολύ όμορφο τρόπο με τον οποίο μας συμπεριφέρθηκαν απ' την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο νησί. Μας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ήρθαν στο ξενοδοχείο, ήταν από νωρίς στο γήπεδο, δε σταμάτησαν να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ και στο τέλος του αγώνα, ενώ εμείς τους απογοητεύσαμε με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αυτοί μας χειροκρότησαν. Τους ευχαριστήσαμε κι αυτό ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι' αυτούς. Ήταν κάτι μοναδικό και δεν θα το ξεχάσω.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα