Καβάλα - Άρης 71-77

Καβάλα - Άρης 71-77

bet365

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Άρης στην Καβάλα, καθώς επικράτησε πολύ δύσκολα της ομώνυμης ομάδας με 77-71 και έφτασε στην 6η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη παρουσίασαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, καθώς παρότι είχαν πάρει προβάδισμα 15 πόντων από το ημίχρονο, στη συνέχεια χαλάρωσαν με αποτέλεσμα η πολύ μαχητική Καβάλα να μειώσει ακόμα και στους 3 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο.

Παρόλα αυτά, κάποια μεγάλα καλάθια του ΜακΝίλ, αλλά και μερικές βιαστικές επιλογές των παικτών του Στιβ Γιατζόγλου επέτρεψαν στον Άρη να φύγει από την Καβάλα με το «διπλό» και την 15η νίκη του.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Αφενός γιατί κατάφερε να πάρει μια αρκετά σημαντική διαφορά από το πρώτο ημίχρονο (44-29) και αφετέρου γιατί ακόμη κι όταν η Καβάλα μείωσε, κατάφερε να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του (σε μεγάλο βαθμό) και με κάποιες προσωπικές ενέργειες να φτάσει στη νίκη. Ο Άρης είχε 7 περισσότερα κλεψίματα, 6 λιγότερα λάθη και 4 παραπάνω ασίστ από τους γηπεδούχους.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος για τον Άρη ο Όκαρο Ουάιτ, ο οποίος σε 31 λεπτά συμμετοχής είχε 17 πόντους με 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 2/3 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και είχε και 2 κλεψίματα.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Μιχάλη Γιαννακίδη. Ο γκαρντ της Καβάλας τελείωσε το παιχνίδι με 3 πόντους (1/3 τρ), είχε 2 λάθη και 2 φάουλ σε 14 λεπτά συμμετοχής.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η μεγάλη αντεπίθεση της Καβάλας στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου έτρεξε ένα επί μέρους 24-13 και μείωσε στους 4 (53-57), δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Άρης την 6η σερί νίκη και την εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Καβάλα την εξαιρετική απόδοση του Λέον Ουίλιαμς που είχε 18 πόντους και 16 ριμπάουντ.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι τα χαμηλά ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς (43%), ενώ ο Άρης την αδυναμία του στον τομέα των ριμπάουντ, όπου είχε 8 λιγότερα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα