Το γυναικείο μπάσκετ παίζει για τη «Σχεδία»!

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 18:00 – ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ

Το γυναικείο μπάσκετ παίζει για τη «Σχεδία»!

Το γυναικείο μπάσκετ παίζει για τη «Σχεδία»!

Αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ και αθλητικοί συντάκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του περιοδικού «Σχεδία»!

«Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), οι αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ και οι αθλητικοί συντάκτες ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου. Παίζουμε μπάσκετ για την «Σχεδία».

Ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των αθλητριών του γυναικείου μπάσκετ από τις Εθνικές κατηγορίες της Α1 & Α2 και των αθλητικών συντακτών τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για την «Σχεδία» και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης που θα συγκεντρώνουμε στην είσοδο του Κλειστού.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του αγώνα στο Όμικρον 2 (Τριπτοπόλεμου 34 & Βουτάδων, Γκάζι), όπου έσοδα από την βραδιά θα διατεθούν στην «Σχεδία» και σας προσκαλούμε όλους να είστε εκεί.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νέας Σμύρνης για την συμμετοχή του και την βοήθεια του στην όλη προσπάθεια, καθώς και την Royalsport για την χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας των αθλητικών συντακτών.

Facebook Σελίδα Event».

Best of internet