Κάλεσμα στον κόσμο του ο Αρκαδικός

Στέλλα Παπαδοπούλου
Κάλεσμα στον κόσμο του ο Αρκαδικός

bet365

Ο Αρκαδικός περιμένει τον Απόλλωνα Πάτρας (22/2, 17:00) κι η ομάδα ζήτησε από τον κόσμο της να γεμίσει ξανά το κλειστό της Τρίπολης.

Η ανακοίνωση του Αρκαδικού: «Την ερχόμενη Δευτέρα (22/2) η ομάδα μας δίνει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ, υποδεχόμενη τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Αρκαδικού σας καλούν για μια ακόμα φορά να γεμίσετε το ΔΑΚ Τρίπολης, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, η οποία θα βοηθήσει και θα οδηγήσει την ομάδα προς την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Για λόγους ασφαλείας, ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του σταδίου.

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Παρασκευή (19/2): 18:00-20:00

Σάββατο (20/2): 10:00-13:00

Δευτέρα (22/2): 13:00-έως την έναρξη του αγώνα

Τιμές: 10€, vip 20€».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα