Καστρίτης: «Όλοι σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα»

Γιάννης Ράμμας
Καστρίτης: «Όλοι σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης εξήγησε ποιες οι προτεραιότητες του Αρκαδικού πριν και μετά την ήττα απ' τον Παναθηναϊκό (90-69) στο ΟΑΚΑ.

«Να δώσουμε πολλά "συγχαρητήρια" στον Παναθηναϊκό για τη δικαιότατη επικράτησή του. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το παιχνίδι και την εξέλιξή του, η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Είχαμε είχαμε ένα πρόβλημα με τον Καλλινικίδη, μας προέκυψε κι άλλο ένα στην προθέρμανση με τον Καββαδά, μίκρυνε το ροτέισιόν μας, οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες έτσι κ αλλιώς. Κοιτάμε τον Απόλλωνα (22/2, 17:00/novasports 1), όλοι αυτό σκεφτόμαστε, είναι κομβικής σημασίας, όπως το προηγούμενο με τον Κολοσσό. Θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστομε όσο πιο έτοιμοι για τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και με υγεία για όλους τους αθλητές» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 19ης αγωνιστικής της Α1 ο 34χρονος προπονητής του Αρκαδικού.

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Καραμαλέγκος σχολίασε: «Ήταν μία πολύ δυνατή αναμέτρηση με μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήμασταν αρκετά καλοί για αρκετά διαστήματα. Πρέπει να μεγαλώσουμε τη διάρκειά μας και να 'μαστε πιο αποτελεσματικοί. Τη Δευτέρα (22/2) έχουμε έναν "τελικό" με τον Απόλλωνα, θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε απ' την αρχή της χρονιάς, κι ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, του εύχομαι τα καλύτερα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα