Σκουρτόπουλος: «Πρώτη νίκη με τη βοήθεια της τύχης φέτος»

Σκουρτόπουλος: «Πρώτη νίκη με τη βοήθεια της τύχης φέτος»

bet365

Στη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά και στην επιτυχή διαχείριση της νίκης της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Λαύριο.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως αν πρόσεχαν λίγο περισσότερο ίσως να είχαν νικήσει λίγο πιο εύκολα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς όπως το περιμέναμε, με μία ομάδα σκληρή και ικανή. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι και το ρόστερ της. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας σε όλους και αυτό έπρεπε να το διαχειριστούμε. Και για μία ομάδα που στερείται εμπειριών αυτό είναι δύσκολο. Είχαμε καλά και κακά διαστήματα. Νομίζω τα καλά ήταν περισσότερα και αν προσέχαμε στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη που η τύχη μας ευνόησε φέτος. Αυτό κρατάμε», είπε αρχικά.

«Τα υπόλοιπα θα τα δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε. Κάναμε πολλές κακές επιλογές μέσα στο καλάθι. Αν τα καταφέρναμε θα είχαμε πολύ πιο εύκολη βραδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα