Φλεβαράκης: «Μπροστά μας έχουμε το ματς της τριετίας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Φλεβαράκης: «Μπροστά μας έχουμε το ματς της τριετίας»
Ο Κώστας Φλεβαράκης παραδέχτηκε τη διαφορά δυναμικότητας και τόνισε την ανάγκη για νίκη επί του Ρεθύμνου την Δεύτερα (22/02).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των τρικάλων μετά τη λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ, «Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη. Κακά τα ψέματα, το μυαλό κάποιων ήταν θέλοντας και μη στο παιχνίδι της Δευτέρας, το ματς της τριετίας όχι μόνο της σεζόν για τα Τρίκαλα. Αυτό το ματς θα μας δώσει το δικαίωμα να αναπνέουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν και σήμερα πολύ επιθετικός στην άμυνα, παίκτες με επιθετικά χετζ άουτ, εμείς κάναμε πολλά λάθη, πάνω από 20 που κατέληξαν τα περισσότερα σε εύκολους πόντους για τον Ολυμπιακό. Κάποια παιδιά πήραν εμπειρίες από αυτό το ματς, πήραν τις παραστάσεις και τον ρυθμό που θέλουμε και πλέον να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης από την πλευρλα των παικτών τόνισε, «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, διεκδικήσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε. Έχουμε επίσης ένα δύσκολο ματς τη Δευτέρα, βάλαμε βάσεις γι’ αυτό το ματς και κοιτάζουμε μπροστά. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το δύσκολο ματς τη Δευτέρα και θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας που θα είναι το 50% της νίκης εάν είναι νίκη τελικά. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα