Βίνσεντ Χάντερ για Παναθηναϊκό! (vids)

Ο Mr. DOUBLE-DOUBLE ΤΟΥ NBDL

Βίνσεντ Χάντερ για Παναθηναϊκό! (vids)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει για ψηλό κι η περίπτωση που φέρεται να εξετάζει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με τους συνεργάτες του είναι εκείνη του Βίνσεντ Χάντερ.

Βίνσεντ Χάντερ για Παναθηναϊκό! (vids)

Οι προτάσεις είναι πολλές, ωστόσο καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη. Υπάρχει, όμως, ο Βίνσεντ Χάντερ, που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται στο στόχαστρο του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει γι’ αθλητικό ψηλό κι αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο… Mr. double-double του NBDL! Ο Χάντερ είναι 22 ετών, έχει ύψος 2.03 μέτρα και κάνει… θραύση στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. Η σεζόν που διανύουμε είναι η πρώτη του επαγγελματική και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρεθεί στον «μαγικό κόσμο», πραγματοποιεί άκρως θετικές εμφανίσεις με τους Ρίνο Μπάιχορνς. Συγκεκριμένα, μετράει 21.7 πόντους και 11.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στο ενεργητικό του έχει ήδη 20 double-double!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει κάνει… focus στον Χάντερ και μάλιστα φέρεται να έχει δώσει προβάδισμα στον συγκεκριμένο παίκτη, παρά το γεγονός ότι έχουν προταθεί ακόμα αρκετά πιο… ηχηρά ονόματα! Ο head coach του «Τριφυλλιού» θεωρεί πως τ’ αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου παίκτη είναι αυτά που χρειάζεται η ομάδα για να δυναμώσει μέσα στο… ζωγραφιστό και μένει να δούμε αν εν τέλει θα προχωρήσει το deal ή όχι.

Vincent Hunter posts 21 points & 15 rebounds vs. the Jam, 2/16/2016

Vincent Hunter (28 Points, 11 Rebounds) Has Monster Double-Double

Vincent Hunter posts 17 points & 16 rebounds vs. the Warriors, 2/9/2016

Vince Hunter posts 32 points & 24 rebounds vs. the D-Fenders, 11/21/2015

Vincent Hunter posts 20 points & 18 rebounds vs. the Red Claws, 1/10/2016

Best of internet