Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε υψηλό επίπεδο βαθμολογικά και αγωνιστικά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παπαθεοδώρου: «Είμαστε σε υψηλό επίπεδο βαθμολογικά και αγωνιστικά»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στη βελτίωση της άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο, στοιχείο το οποίο βοήθησε την Κηφισιά να νικήσει.

Ο προπονητής της Κηφισιάς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως, «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είπαμε στην άμυνα. Δεχτήκαμε 48 πόντους και η Καβάλα είχε 15 ασίστ, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα μας. Ήταν μια συνέχεια του αγώνα με τον Κόροιβο. Άλλαξε η προσωπική άμυνα στο δεύτερο μέρος, μας έδωσε το δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και με την ισορροπία που είχαμε στο παιχνίδι μας, πήραμε το ματς στο τέλος. Η Καβάλα είναι ομάδα που παίζει σε καλό επίπεδο και μας έπαιξε έξυπνα, είναι ίσως από τις πιο έξυπνες ομάδες στην άμυνά της στα τελευταία λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα και ελπίζουμε να γίνουν κατανοητά. Έχουμε φτάσει σε υψηλό επίπεδο και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Για να συνεχιστεί αυτό χρειάζεται να υπερβάλουμε εαυτούς. Ελπίζουμε τα παιδιά να έχουν τις δυνάμεις για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν είναι αυτοσκοπός η θέση, αλλά από τη στιγμή που τα παιδιά δείχνουν πως μπορούν, θα τη διεκδικήσουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η προσέγγιση είναι συγκεκριμένη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με μεγαλύτερη προσήλωση. Δεν μπορούμε να βάζουμε σε κάθε ματς 100 πόντους. Όταν παίξαμε άμυνα δεχτήκαμε λιγότερους πόντους και κερδίσαμε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα».

Για τον Δημήτρη Σταμάτη που μπήκε και άλλαξε το ματς: «Έχουμε νέους παίκτες που προπονούνται σε υψηλούς ρυθμούς και το σημαντικό είναι να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες. Δεν έχει παίξει πολύ ο Σταμάτης, όμως όταν συνεχίζει θα πάρει ευκαιρίες. Ήταν πραγματικά καθοριστικός και του αξίζουν συγχααρητήρια για την εικόνα του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι όπως και τα άλλα παιδιά».

Ο Ντάντε Στίγκερς από την πλευρά του είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καβάλα έχει καλούς παίκτες. Μας βγήκαν τα σουτ στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Το θέμα είναι πως κερδίσαμε και το σημαντικό είναι πως παίξαμε σκληρά στο δεύτερο μέρος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα