Γιατζόγλου: «Παίξαμε με μισή προπόνηση»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γιατζόγλου: «Παίξαμε με μισή προπόνηση»

bet365

Ο Στιβ Γιατζόγλου δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, αλλά από τα τρία ματς σε μία εβδομάδα που έχουν καταπονήσει την Καβάλα.

Ο προπονητής της Καβάλας μετά τη λήξη του αγώνα με την Κηφισιά ανέφερε, «Σήμερα δεν μας κέρδισε η Κηφισιά χάσαμε από τα 40 λεπτά, από την κούραση. Με αυτές τις απώλειες που έχουμε στην ομάδα και το πολύ πολύ να είναι φτιαγμένη η ομάδα να παίξει ένα παιχνίδι. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ που έληξε με τον ίδιο τρόπο. Δεν αντέξαμε για 40 λεπτά. Η Κηφισιά έκανε τα plays στο τέλος. Ήμασταν κουρασμένοι. Δεχτήκαμε το ίδιο καλάθι από τον Ελ Αμίν πολλές φορές. Η Κηφισιά πήρε διαφορά και κέρδισε. Η ζωή συνεχίζεται. Με μισή προπόνηση την Παρασκευή να παίξουμε το Σάββατο. Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα σαν την Καβάλα να παίζει 3 παιχνίδια σε μία ομάδα που παίζει για την σωτηρία της; Όταν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρωλίγκα έχει μια παραπάνω μέρα. Αυτό είναι πολύ άδικο εις βάρος των μικρών ομάδων που παλεύουν για την σωτηρία τους».

Ο Τάιλερ Λέιζερ από την πλευρά του τόνισε πως, «Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Σε παιχνίδια όπως κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε ποιον θα βγουν τα συστήματα, όπως αυτό του Ελ Αμίν. Στο τέλος κρίθηκε το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα