Τζινόμπιλι για Ουόριορς: «Δεν ξέρω αν θα τους σταματήσουμε!»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ

Τζινόμπιλι για Ουόριορς: «Δεν ξέρω αν θα τους σταματήσουμε!»

Τζινόμπιλι για Ουόριορς: «Δεν ξέρω αν θα τους σταματήσουμε!»

Μετά τον Γκρεγκ Πόποβιτς, ήταν η σειρά του Μανού Τζινόμπιλι να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που αυτή τη στιγμή παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στον κόσμο!

«Ξέρω ότι όλοι μιλάνε για το πόσο σπουδαίοι είναι στο Γκόλντεν Στέιτ και το ανακαλύψαμε κι εμείς με τον σκληρό τρόπο. Ο κόσμος αναρωτιέται τι χρειάζεται για να τους σταματήσουμε και πραγματικά δεν μοιάζει πιθανό (σ.σ. να τους σταματήσουμε). Προφανώς θα πρέπει ο Κάρι να μη βρεθεί σε καλή βραδιά. Αλλά και η υπόλοιπη ομάδα θα πρέπει να μη βρεθούν σε καλή βραδιά επίσης, γιατί με εμάς και σε άλλα παιχνίδια έπαιξαν πολύ καλά.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος για να τους νικήσεις, αλλά, προς το παρόν, δεν με ενδιαφέρει. Θα με ενδιαφέρει τον Μάιο και τον Ιούνιο. Το να τους κερδίσεις τώρα μετράει ως μία απλή νίκη, τίποτα περισσότερα. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, παίζοντας φανταστικό μπάσκετ και δείχνουν τρομερή αυτοπεποίθηση και ομαδικό πνεύμα. Αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να τους νικήσουμε όταν τα παιχνίδια δεν θα έχουν αύριο», ανέφερε ο πολύπειρος Αργεντινός γκαρντ.

Best of internet