Δράση στα παρκέ της Basket Leauge!

Φάνης Παναγιώτου
Δράση στα παρκέ της Basket Leauge!
Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν διακοπή, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στα παρκέ της Basket League, η οποία συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής.

Εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις. Τζάμπολ στη Ρόδου, όπου ο ταλαιπωρημένος από τις απουσίες ΠΑΟΚ (σ.σ. ξανά εκτός Βασιλειάδης, Σχορτσανίτης) δοκιμάζεται κόντρα στον Κολοσσός, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Άρης θα υποδεχτεί τον Κόροιβο κι η Κηφισιά την Καβάλα.

Η δράση συνεχίζεται το απόγευμα της Πέμπτης (18/02) με το Ρέθυμνο ν' αντιμετωπίζει το Λαύριο και τον Απόλλωνα να υποδέχεται στην Πάτρα την ΑΕΚ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει στη σύνθεση της τον Τορίν Γκριν. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει κι ο Έλιοτ Ουίλιαμς, που πήρε τη θέση του Σάσα Πάβλοβιτς στη Basket League, με τον Παναθηναϊκό να παίζει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Αρκαδικό. Εκτός από τον Πάβλοβιτς, νοκ άου είναι ακόμα οι Διαμαντίδης, Κούζμιτς, Χαραλαμπόπουλος.

Τέλος, ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την ομάδα των Τρικάλων, με τους Λοτζέσκι και Τολιόπουλο να βρίσκονται στα... πιτς.

BASKET LEAGUE - 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου
Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ (16:15, Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Άρης-Κόροιβος Αμαλιάδας (17:00, Novasports 3)
Κηφισιά-Καβάλα (17:00, Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου
Ρέθυμνο-Λαύριο (16:00)
Ολυμπιακός-Τρίκαλα (17:00, OTE Sport 4)
Απόλλων Πάτρας-ΑΕΚ (19:00, Novasports 1)
Παναθηναϊκός-Αρκαδικός (19:00, Novasports 2)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα