Κόμπι: «Είναι τρομακτικό το που μπορεί να φτάσει ο Γιάννης»

Κόμπι: «Είναι τρομακτικό το που μπορεί να φτάσει ο Γιάννης»

bet365

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και την Εθνική ομάδα μίλησε ο Κόμπι Μπράιαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του All Star Weekend.

Ο θρυλικός παίκτης των Λέικερς μίλησε στην εκπομπή «Pick and Roll» του ΟΤΕ TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο εκθείασε, αλλά και την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά:

Για την Εθνική:
«Πάντα ήθελα να παίξω στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αλλά ταλαιπωρήθηκα από σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι δεν είχα τη δυνατότητα. Αυτή ήταν η τελευταία ήττα των ΗΠΑ και ανυπομονούσα να αντιμετωπίσω την Ελλάδα. Είχαν πολύ μεγαλόσωμους γκαρντ. Τον Σπανούλη και τους υπόλοιπους. Φρόντισα να αντιμετωπίσω σώμα με σώμα αυτούς τους περιφερειακούς. Έπαιξα απέναντι σε νέους παίκτες που δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά. Όπως… ο Διαμαντίδης! Είχαν σίγουρα την προσοχή μου. Έπρεπε να μελετήσω αυτούς τους παίκτες»

Για τον Αντετοκούνμπο:
«Είναι φανταστικός παίκτης. Το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει είναι τρομακτικό. Μπορεί να γίνει ένα παίκτης-φαινόμενο!»

Για την προ ετών επίσκεψή του στην Αθήνα:
«Ήταν εξαιρετικά! Τη λάτρεψα! Τα παιδιά μου και εγώ περπατήσαμε αρκετά τη πόλη… Πήγαμε στην Ακρόπολη και η Αθήνα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να επισκεφθώ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα