Χάρις: «Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Χάρις: «Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

bet365

Ο Ντάρελ Χάρις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Α1 και μίλησε για την βράβευση του.

Ο Χάρις συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (26 πόντοι με 8/10 βολές, 9/10 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο, 8 κερδισμένα φάουλ και 3 λάθη) στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσει ο Αμερικανός παίκτης του Κοροίβου στο esake.gr:

«Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πάντα ανταγωνιστικό και όλες οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε κάθε αποτέλεσμα, κάθε αγωνιστική», σχολιάζει ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 18ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την επιστροφή στις νίκες του Κοροίβου μετά από έξι σερί ήττες;«Σημαίνει πολλά αλλά δεν θα το είχα πετύχει χωρίς τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεχίσαμε να πολεμάμε ακόμη και με 6 ήττες στην σειρά. Είμαι απλά χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία».

- Τι μπορεί να καταφέρει ο Κόροιβος την φετινή σεζόν;

«Μπορούμε τα πάντα εάν μείνουμε ενωμένοι και παίζουμε μαζί ως ομάδα».

Στην έδρα του Αρη δοκιμάζεται την Τετάρτη ο Κόροιβος, στο πλαίσιο της Basket League. Στο 1.87 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον 145 πόντοι.

- Αγωνίζεσαι για δεύτερη συνεχή χρονιά στο ελληνικό Πρωτάθλημα μετά την παρουσία σου στον ΚΑΟΔ. Ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής αγωνιστικής χρονιάς σε σχέση με την περασμένη;

«Ειλικρινά δεν νομίζω ότι η Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής σεζόν είναι ίδια με εκείνη της προηγούμενης. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πάντα ανταγωνιστικό και όλες οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε κάθε αποτέλεσμα, κάθε αγωνιστική».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα