«Να διαδώσουμε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών»

Στέλλα Παπαδοπούλου
«Να διαδώσουμε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών»
Ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου και την αναμέτρησης του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό (20:30) η τοπική ομάδα περιμένει τους φιλάθλους της στο κλειστό για να διαδώσουν τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

«Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες της ζωής που δίνουν καθημερινά ένα σκληρό αγώνα. Τα παιδιά με καρκίνο έχουν την ανάγκη όλων μας και εμείς πρέπει να είμαστε στο πλευρό τους. Γιατί ο καρκίνος δεν μπορεί να τραυματίσει την ΕΛΠΙΔΑ και να σκουριάσει την ΠΙΣΤΗ!

Όλοι σήμερα στο κλειστό γήπεδο Λαυρίου από τις 7:30 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. όπου εκπρόσωποι των συλλόγων φίλων παιδιών με καρκίνο ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ και ΄΄ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄ θα βρίσκονται κοντά μας απαντώντας στα ερωτήματα, εγγράφοντας νέα μέλη αλλά και συλλέγοντας το απαραίτητο υλικό ώστε όλοι μαζί να διαδώσουμε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών. Η συμπαράσταση των φιλάθλων του Λαυρίου για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας, είναι ανεκτίμητη προσφορά!

Μαζί ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε τα πάντα!», αναφέρει η ενημέρωση του Λαυρίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα