Με προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Φάνης Παναγιώτου
Με προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

bet365

Ούτε στη Ρόδο θα κάνει την επανεμφάνιση του ο Κώστας Βασιλειάδης που παραμένει στα... πιτς. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Σχορτσανίτη, προβλήματα και για τους Δέδα, Μάρκοβιτς.

Με σημαντικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 19η αγωνιστικής της Basket League (17/02, 16:15).

Ο Κώστας Βασιλειάδης παραμένει εκτός, καθώς εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Σαμαρά για τις ενοχλήσεις στο πέλμα, που ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει και για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί αύριο σε νέες εξετάσεις (μαγνητική).

Από εκεί και πέρα, Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε σε ένα μικρό μέρος της προπόνησης, συνεχίζει , όμως, να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στην αποστολή για την Ρόδο θα αποφασιστεί αύριο (16/02) το πρωί.

Τα προβλήματα, όμως, δεν τελειώνουν εκεί! Ο Γιώργος Δέδας (σ.σ. τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό σύνδεσμο στο δεξί γόνατο) και ο Νίκολα Μάρκοβιτς (σ.σ. έντονος μυϊκός σπασμός στη μέση) έμειναν εκτός προπόνησης και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Αμφότεροι θα ακολουθήσουν -εκτός απροόπτου- την αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα αναχωρήσει για τη Ρόδο το μεσημέρι (14:00) της Τρίτης.

Θα προηγηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Παλατάκι», με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα