Σκέφτεται την... αποχή από την Team USA ο Τζορτζ

Σκέφτεται την... αποχή από την Team USA ο Τζορτζ

Φάνης Παναγιώτου
Σκέφτεται την... αποχή από την Team USA ο Τζορτζ

bet365

Ο Πολ Τζόρτζ βρίσκεται στη λίστα των παικτών που επιλέχθηκαν για την Team USA, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να μην βρεθεί με την υπόλοιπη αποστολή ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο φόργουορντ των Ιντιάνα Πέισερς επέστρεψε για τα... καλά φέτος, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι του 2014, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αγωνίστηκε και για κάποια ματς πέρυσι, ωστόσο φέτος κάνει την πρώτη του μεγάλη σεζόν και μάλιστα ηγείται της ομάδας του, όντας ο 10ος σκόρερ του ΝΒΑ με 23.3 πόντους (+7.1 ριμπ0άουντ, 4.1 ασίστ) κατά μέσο όρο. Μάλιστα, στο πρόσφατο All Star Game ήταν ο πρώτος σκόρερ με 41 πόντους, έναν λιγότερο από το ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν το 1962.

Κοντολογίς, ο Πολ Τζόρτζ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, που σκέφτεται να... απέχει από την Team USA ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2016; Ο ηγέτης των Πέισερς δεν γνωρίζει πως θ' αντιδράσει το σώμα του σε μία γεμάτη σεζόν (82 ματς + playoffs) γι' αυτό κι είναι αρκετά πιθανό να μην θελήσει επιβαρύνει περισσότερο τον οργανισμό του.

«Θα χρειαστεί να πάρω μία σημαντική απόφαση στο τέλος της σεζόν. Είναι άραγε... έξυπνο να συνεχίζω ν' αγωνίζομαι ή θα πρέπει να υπάρξει χρόνος ξεκούρασης για το σώμα μου;», ανέφερε ο Πολ Τζορτζ.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα