Σταυρίδου αλά Στεφ Κάρι, Ολυμπιακός και Πρωτέας!

Φάνης Παναγιώτου
Σταυρίδου αλά Στεφ Κάρι, Ολυμπιακός και Πρωτέας!

bet365

Παρελθόν αποτελεί η 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και το gazzetta.gr κάνει -όπως κάθε εβδομάδα- τον απολογισμό παρουσιάζοντας τους κορυφαίους και τα γεγονότα που ξεχώρισαν.

Το ρεπορτάζ της αγωνιστικής, όπως και τα στατιστικά

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ο ΠΑΟΚ έριξε πρόσφατα στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν... σταμάτησε εκεί. Ο «Δικέφαλος» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και βρήκε τις λύσεις που πρέπει για να φύγει με το ροζ φύλλο από την έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΟΚ συνεχίζει μόνος στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

H MVP ΤΗΣ 15ης... ΣΤΡΟΦΗΣ
Ναυσικά Σταυρίδου. Η πολύπειρη γκαρντ του ΠΑΟΚ θύμισε κάτι από... Στεφ Κάρι στη νίκη της ομάδας της επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Συγκεκριμένα, η Σταυρίδου έμεινε στο παρκέ για 38:51 πετυχαίνοντας 35 πόντους με 4/7 τρίποντα και... γεμίζοντας τη στατιστική της με 3 κλεψίματα. Όλα αυτά κάνοντας μόλις 4 λάθη αγωνιζόμενη σε σχεδόν όλο το ματς!

ΠΑΙΚΤΡΙΑ... ΚΛΕΙΔΙ
Άννα Σπυριδοπούλου. Σημαντική νίκη πανηγύρισε κι ο Πρωτέας Βούλας, που επικράτησε εντός έδρας της Νίκης Λευκάδας και βρίσκεται στο... κυνήγι του ΠΑΟΚ. Καθοριστική ήταν η παρουσία της Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία έμεινε στο παρκέ για 26:42 και πρόλαβε να φορτώσει το αντίπαλο καλάθι με 18 πόντους, έχοντας παράλληλα 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ στο ενεργητικό της.

ΤΟ... ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ «COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ»
Βασίλης Μασλαρινός. Για δεύτερη σερί εβδομάδα το συγκεκριμένο βραβείο πηγαίνει στον προπονητή του ΠΑΟΚ κι όχι άδικα. Ο «Δικέφαλος» κατάφερε να περάσει από μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή τη Κρόνου Αγίου Δημητρίου και καταφέρνει να διατηρείται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη δουλειά του coach Μασλαρινού να βγαίνει στο παρκέ.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Ναυσικά Σταυρίδου
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - ΠΑΟΚ 60-74
[35π., 4ρ., 4λ., 1ασ., 3κλ. σε 38:51]

Guard: Κεάνι Αλμπάνεζ
Παναθηναϊκός - Ιπποκράτης 79-30
[20π., 5ρ., 2κλ., 1κοψ. σε 24:53]

Forward: Άννα Σπυριδοπούλου
Πρωτέας Βούλας - Νίκη Λευκάδας 73-63
[18π., 8ρ., 2λ., 5ασ. σε 26:42]

Forward: Αμέλια Σίμονς
Άρης Πετρούπολης - Τερψιθέα 62-76
[27π., 11ρ., 3λ., 2ασ., 4κλ., 4κοψ.]

Center: Λικέντρα Τζόνσον
Ολυμπιακός - Αθηναϊκός 70-46
[14π., 19ρ., 4λ., 2ασ., 2κλ., 2κοψ.]

Η βαθμολογία της Α1 Γυναικών

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα