Άι(βαν) στον... αγύριστο κι απ' τις Φιλιππίνες! (pic & vids)

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!

Άι(βαν) στον... αγύριστο κι απ' τις Φιλιππίνες! (pic & vids)

Άι(βαν) στον... αγύριστο κι απ' τις Φιλιππίνες! (pic & vids)

Ο Άιβαν Τζόνσον έγινε γνωστός απ' τη θητεία του στους Χοκς (2011-13) κι ακόμη... περισσότερο απ' τους δια βίου αποκλεισμούς απ' τις λίγκες της Νότιας Κορεάς και των Φιλιππίνων!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να 'ναι σύμπτωση και στην περίπτωση του Άιβαν Τζόνσον δεν είναι... μια και δυο. Ο νέος(!) διά βίου(!) αποκλεισμός απ' την PBA (Φιλιππίνες) ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων του και πλέον το ερώτημα είναι άλλο: Πότε θα βάλει, αν βάλει, μυαλό;

Το 2010 είχε αποβληθεί διά βίου απ' την KBL (Νότια Κορέα) για χειρονομία (ναι, το μεσαίο δάχτυλο) σε διαιτητή στην τελευταία αναμέτρηση των Τελικών των playoffs (ήττα με 4-2), αλλά το... αμαρτωλό παρελθόν του δεν είχε αποτρέψει τους Χοκς να τον υπογράψουν το 2011. Δύο νέα... ξεσπάσματα (πρόστιμα για πειθαρχικό παράπτωμα το 2012 & χειρονομία σε φίλο των Σέλτικς μετά απ' τον αποκλεισμό με 4-2 στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής λίγες εβδομάδες αργότερα) οι δύο πλευρές ήταν μαζί μέχρι το 2013, αλλά έκτοτε... περιοδεύει κυρίως εκτός ΝΒΑ & ΗΠΑ.

Απαρατήρητος στην Κίνα (Ζεγιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς 2013-14), απροσάρμοστος στην Ισπανία (Λαγκούν Άρο 2015) κι αδιόρθωτος στην επιστροφή του στις Φιλιππίνες (Τροπάνγκ ΤΝΤ 2015 & 2016).

Και πριν καν περάσει ένας μήνας απ' την τιμωρία του (και πρόστιμο) για τον καβγά σε αναμέτρηση προετοιμασίας, αποβλήθηκε εκ νέου διά βίου.

Αφού πρώτα αποβλήθηκε απ' την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής γι' αγκωνιά σε αντίπαλο... στόλισε και τον παρόντα κομισάριο της ασιατικής λίγκας κι αυτός δε σκέφτηκε δεύτερη φορά να τον... ξαποστείλει.

Όντας 31 ετών, προλαβαίνει ακόμη 1-2 αποκλεισμούς...

Coach Yeng Guiao Talsik kay Ivan Johnson

Johnson Gets Ejected | Commissioner's Cup 2016

Best of internet