Γιατζόγλου: «Πάει... Μύκονο ο Ταπούτος»

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ 55-65

Γιατζόγλου: «Πάει... Μύκονο ο Ταπούτος»

Γιατζόγλου: «Πάει... Μύκονο ο Ταπούτος»

Ο Στηβ Γιατζόγλου για ακόμα μία φορά είπε την ατάκα της αγωνιστικής: «Έκλεισε ραντεβού για Μύκονο ο Ταπούτος», απάντησε σε ερώτηση για το αν θα προλάβει το παιχνίδι με την Κηφισιά ο Έλληνας άσος.

Ο τεχνικός της Καβάλας ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova:«Σε τέτοια παιχνίδια, μετρά το τι θα κάνεις στο τέλος. Εμείς δεν βάλαμε πόντους στο τέλος, ενώ η ΑΕΚ έβαλε μερικά μεγάλα σουτ. Πιστεύω πάντως πως με δεδομένες τις απουσίες μας, είχαμε αξιοπρεπέστατη παρουσία σε ένα αμυντικογενές παιχνίδι».

Για το αν θα προλάβει το παιχνίδι με την Κηφισιά ο Χρήστος Ταπούτος (κάταγμα στο μετακάρπιο) είπε γελώντας: «Έχω την εντύπωση πως έχει κλείσει ραντεβού να πάει στη Μύκονο ο Ταπούτος».

Ενώ κατά τη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: «Είναι μία πολύ χοντρή γραμμή από την ανικανότητα και την ατυχία! Δυστυχώς για μας ήμασταν σήμερα από την πλευρά της ατυχίας. Δε θα κάτσω να κλάψω και να αναφέρω τώρα τα προβλήματα της ομάδας σε καθημερινή βάση. Δώσαμε μία μάχη η οποία ήταν βασισμένη στην άμυνα μας, αφού όταν η επίθεση σου δεν τσουλάει, ορισμένα λάθη αμυντικά φαίνονται περισσότερο, όπως π.χ. η άμυνα μας πάνω στο Χέρστον πάνω στο καλάθι, που μας έβαλε 6/7.

Δε μπορώ να καταλάβω την κοιλιά που έχει κάνει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κοστόφ. Στην άμυνα ήμασταν συγκινητικοί και στην προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Έδωσαν ότι μπορούσαν. Δε θα περάσει έτσι αυτό το ματς, κάναμε λάθη και θα τα διορθώσουμε».  

Ο Σωκράτης Γκέλιος από την πλευρά των παικτών: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο για μας, τόσο γιατί η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα, όσο και γιατί εμείς έχουμε τραυματίες και δεν ήμαστε πλήρεις, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δουλέψουμε όσο καλά θέλουμε στην προπόνηση. Ήδη το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά. Πρέπει να το παλέψουμε και αυτό και πρέπει από εδώ και πέρα να κερδίσουμε παιχνίδια για να αποφύγουμε τη ζώνη του υποβιβασμού».

Best of internet