Πρίφτης: «Ήμασταν καλοί στην επίθεση»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΡΗΣ

Πρίφτης: «Ήμασταν καλοί στην επίθεση»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος και από τη νίκη, αλλά και από την απόδοση των παικτών του στο ματς στα Τρίκαλα. 

Πρίφτης: «Ήμασταν καλοί στην επίθεση»

Ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης στα Τρίκαλα δήλωσε, «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση. Ήμασταν σοβαροί με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και γενικά ήμασταν καλοί στην επίθεση. Ξέραμε πως τα Τρίκαλα στην έδρα τους είναι πάντα ανταγωνιστικά και το γήπεδο αυτό έχει πάντα θερμή ατμόσφαιρα και είναι δύσκολο να παίζεις ως αντίπαλος. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κώστα και τα Τρίκαλα. Με τον τρόπο που μετριούνται οι ασίστ είναι απόλυτα συνυφασμένες με το τρίποντο. Είχαμε πολύ καλό ποσοστό στο τρίποντο και αυτό ανέβασε και τον αριθμό των ασίστ. Είχαμε κάποιους αιφνιδιασμούς... Γενικά σήμερα είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν καλοί στην επίθεση και παίξαμε κάποιες στιγμές ωραίο μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε ομαδικοί. Είναι πάντα σημαντικές οι εκτός έδρας νίκες. Στο γήπεδό μας είμαστε δυνατοί, έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας και έχουμε ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Το ελληνικό πρωτάθλημα παντού είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν εμπειρία, υπάρχει πολύ έντονο το στοιχείο της τακτικής και κάθε παιχνίδι θέλει προετοιμασία και πνευματικά και αγωνιστικά. Έχει πολύ μεγάλη σημασία πως θα ανταποκριθείς στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς είχαμε κάποιες απώλειες, κάποια ματς που θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει. Αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε όσο μπορούμε πιο σοβαροί και να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή αποτελεσμάτων».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά του ανέφερε... «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που δυσκολεύει όλες τις ομάδες που υποδέχεται εδώ και είχε δυσκολέψει και εμάς στο δικό μας γήπεδο. Ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το λέμε συνέχεια ότι εξαρτόμαστε από την άμυνά μας και θεωρώ πως μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά. Με την άμυνα, αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια πήραμε μια σημαντική νίκη μέσα στα Τρίκαλα. Συνεχίζουμε... Τώρα δεν έχουμε την Ευρώπη, εστιάζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο επόμενο ματς με τον Κόροιβο στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα».

Best of internet