Μέλο: «Δεν ασχολούμαι με όσα λένε, δεν πάω πουθενά»

Μέλο: «Δεν ασχολούμαι με όσα λένε, δεν πάω πουθενά»

Μέλο: «Δεν ασχολούμαι με όσα λένε, δεν πάω πουθενά»

bet365

Τέλος στα όποια σενάρια περί ανταλλαγής του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς έβαλε ο Καρμέλο Άντονι με δηλώσεις του.

Ο σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς τόνισε πως δεν δίνει σημασία στα όσα ακούγονται και πως δεν σκοπεύει να πάει πουθενά.

«Δε δίνω σημασία σε αυτά τα σενάρια. Δεν πάω πουθενά», είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο 31χρονος παίκτης των Νικς.

Έτσι κι αλλιώς, ο Άντονι έχει οψιόν στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να φέρει αντίρρηση σε μια ήδη συμφωνημένη ανταλλαγή από την ομάδα του.

«Δεν είναι θέμα συζήτησης για τώρα» είχε πει ο Καρμέλο όταν ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται που παίζει σε μια ομάδα που χάνει τόσο συχνά.

Με μια πρώτη ματιά άπαντες μπορούν να πουν πως οι Νικς βγαίνουν χαμένοι από μια ενδεχόμενη ανταλλαγή του Άντονι, ωστόσο αν ψάξει κάποιος σε βάθος όλα τα ντραφτ πικς που έχει χάσει η ομάδα της Νέας Υόρκης τα τελευταία χρόνια ίσως αλλάξει άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νικς δε θα έχουν επιλογή στον πρώτο γύρο του ντραφτ το 2016. Δε θα έχουν επιλογή ούτε στο δεύτερο γύρο καθώς την έχουν δώσει στους Ρόκετς, αλλά ούτε και το 2017, καθώς την έχουν δώσει στους Τζαζ, ενώ κάθε χρόνο από το 2018 έως το 2021 θα δίνουν την επιλογή τους στους Φιλαντέλφια Σίξερς.

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως μόνο χαμένη δε βγαίνει η ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία θα «ξεφορτωθεί» ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια του ΝΒΑ, λαμβάνοντας παράλληλα πολλές επιλογές στα ντραφτ που της δίνουν ευελιξία για άλλες ανταλλαγές στο μέλλον.

 

NBA Τελευταία Νέα