Κόροιβος - Κηφισιά 87-77

Κόροιβος - Κηφισιά 87-77

bet365

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Κόροιβος που επικράτησε της Κηφισιάς με 87-77 στην Αμαλιάδα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ στην τέταρτη περίοδο και κατάφεραν να ανατρέψουν την μέχρι πρότινος εις βάρος τους διαφορά.

Έτσι, έφτασαν στην 7η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα η Κηφισιά γνώρισε την 9η ήττα της, μια βδομάδα μετά την επιβλητικότατη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα με 115-79.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Κόροιβος ήταν πολύ εύστοχος σε βολές (90%) και σε δίποντα (60%), ενώ είχε μεγάλη υπεροχή και στον τομέα των ριμπαόυντ, όπου είχε 9 περισσότερα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την αδυναμία της Κηφισιάς να προστατεύσει το καλάθι της και πέτυχαν 46 πόντους μέσα από το ζωγραφιστό.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Υποψηφιότητα για το βραβείο του κορυφαίου όλης της αγωνιστικής έβαλε ο Ντάρελ Χάρις. Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους (9/10 διπ, 8/10 βολές) και 11 ριμπάουντ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σε κακό απόγευμα βρέθηκε ο Ντάστιν Χογκ από πλευράς Κηφισιάς. Σε 20 λεπτά είχε μόλις 3 πόντους (1/5 προσπάθειες), 2 λάθη και 5 φάουλ.

ΦΑΣΗ - ΚΛΕΙΔΙ: Το ξέσπασμα του Κοροίβου στην 4η περίοδο. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ και με επί μέρους 32-20 έφτασαν στην νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Κόροιβος τη νίκη και την ευστοχία σε δίποντα και βολές, ενώ η Κηφισιά την εμφάνιση του Κασελάκη που είχε 22 πόντους σε 38 λεπτά.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι νικητές το χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα (5/17, 29%), ενώ η Κηφισιά την αστοχία και την αδυναμία να περιορίσει τον Κόροιβο στην 4η περίοδο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα