Ουίλιαμς: «Να γίνω κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Ουίλιαμς: «Να γίνω κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Ουίλιαμς: «Να γίνω κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

bet365

O Έλιοτ Ουίλιαμς έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε έτοιμος να γίνει κομμάτι της ιστορίας του!

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς υποδέχτηκε το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2) και είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

O Έλιοτ Ουίλιαμς που ήταν χαμογελαστός παρά το πολύωρο ταξίδι ανέφερε πως γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία της νέας του ομάδας και είναι έτοιμος να γίνει κομμάτι της ιστορίας της: «Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν για να γίνω και εγώ κομμάτι αυτής της ιστορίας»

Για τον Νικ Καλάθη:
«Υπάρχει μια μεγάλη παράδοση εδώ, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες, όπως τον Νικ Καλάθη που ήμασταν αντίπαλοι στο ΝΒΑ, τον Κούζμιτς που παίξαμε στο NBDL. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα βέβαια κι εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να προσαρμοστώ»

Για την προσαρμογή του:
«Πάντα θα θέλω να βοηθάω να ελέγχουμε το παιχνίδι. Θα δώσω αθλητικά στοιχεία και σκορ. Αυτά έκανα στο ΝΒΑ και στο NBDL ως ένας ψηλός γκαρντ. Αυτά τα στοιχεία είναι που θέλω να φέρω. Θα πρέπει να προσαρμοστώ εδώ. Το παιχνίδι στο ΝΒΑ και στο NΒDL είναι πιο γρήγορο, όμως και εδώ υπάρχει υψηλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα»

Για τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε:
«Νιώθω πως είμαι στο 100% πια. Είχα πολλούς τραυματισμούς. Αλλά ανυπομονώ να παίξω στη νέα μου ομάδα. Ξέρω πως είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να δω τη ζωή εδώ. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, να δω την ευρωπαϊκή κουλτούρα και αντίστοιχα πράγματα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Κούζμιτς ή κάποιον άλλον, μόνο με τους προπονητές και ανθρώπους από τη διοίκηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα