«Mάχες» και… δοκιμασίες για τους μεγάλους!

Φάνης Παναγιώτου
«Mάχες» και… δοκιμασίες για τους μεγάλους!

bet365

Με τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Basket League. Μεγάλα ματς σε όλα τα… μέτωπα!

Το τζάμπολ της αγωνιστικής θα γίνει -όπως πάντα- το απόγευμα τους Σαββάτου (13/02) με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται το Ρέθυμνο, έχοντας ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασιλειάδη - Σχορτσανίτη, ωστόσο στον «Δικέφαλο» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση εντός έδρας απώλειες.

Όσο για τον Άρη; Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επίσης αποκλείστηκε από το Eurocup και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, με την εκτός έδρας δοκιμασία στα Τρίκαλα να κρύβει παγίδες.

Εκτός έδρας δοκιμάζεται κι η ΑΕΚ, που δίχως νέα προβλήματα θ’ αντιμετωπίσει την Καβάλα του Στιβ Γιατζόγλου, σ’ ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, με τους δύο αντιπάλους να έχουν διαφορετικούς στόχους και να ψάχνουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα.

Στην έδρα της ανεβασμένης εσχάτως, Καβάλας δοκιμάζεται η ΑΕΚ σήμερα. Στο 1.20 στην Interwetten, το διπλό της Ενωσης.

Από εκεί και πέρα, ο Κόροιβος μετά από συνεχόμενες αποτυχίες υποδέχεται την Κηφισιά, ενώ πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι κι αυτό ανάμεσα στον Αρκαδικό και τον Κολοσσό Ρόδου.

Όσο για τους… μεγάλους; Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός αγωνίζονται τη Δευτέρα (15/02) με τους «πράσινους» να υποδέχονται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τον Απόλλωνα και τους «ερυθρόλευκους» ν’ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Λαύριο.

BASKET LEAGUE - 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13/02
17:00 Κόροιβος - Κηφισιά (Novasports 2)
17:00 ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο (Novasports 4)
17:00 Τρίκαλα - Άρης (Novasports 2)
17:00 Αρκαδικός - Κολοσσός (Novasports 2)
17:00 Καβάλα ΑΕΚ (Novasports 2)

Δευτέρα 15/02
17:30 Παναθηναϊκός - Απόλλων Π. (Novasports 2)
20:30 Λαύριο - Ολυμπιακός (Novasports 2)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα