Νίκη για την Team USA και λάμψη ΛαΒιν (pics & vids)

Gazzetta team
Νίκη για την Team USA και λάμψη ΛαΒιν (pics & vids)

bet365

H Τeam USA ήταν η νικήτρια στο «Rising Stars Challenge» του All-Star Game του Τορόντο, καθώς επιβλήθηκε με 157-154 της Team World, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζακ ΛαΒιν.

Πλούσιο θέαμα, όπως ακριβώς αναμενόταν, πρόσφερε το «Rising Stars Challenge», ανοίγοντας σε την όρεξη στο κοινό του «Air Canada Center», αλλά και στους τηλεθεατές ενόψει της δράσης που αναμένεται να ακολουθήσει τις επόμενες δύο ημέρες, με τους διαγωνισμούς, αλλά και το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση.

Σε μια αναμέτρηση πλούσια σε θέαμα και σκορ, οι μελλοντικοί αστέρες του ΝΒΑ ανέβασαν για τα καλά τα ντεσιμπλέλ στο Τορόντο , με την Team USA να επικρατεί με 157-154 της World Team, με πρωταγωνιστή του αγώνα τον γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεγουλβς, Ζακ ΛαΒιν, ο οποίος είχε 30 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και ουκ ολίγα εντυπωσιακά στιγμιότυπα, δίνοντας στο κοινό μια μικρή ιδέα για τα όσα έχει ετοιμάσει , προκειμένου να υπερασπιστει τον περσινό του τίτλο στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Εξίσου καλή απόδοση είχαν και οι Τζόρνταν Κλάρκσον (25 πόντοι), Ντέβιν Μπούκερ (23 πόντοι), Ντι Άντζελο Ράσελ (22 πόντοι, 7 ασίστ) και Καρλ Άντονι Τόουνς (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Για την Team World, όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στον Καναδό φόργουορντ των Τίμπεργουλβς, Άντριου Γουίγκινς, ο οποίος αποζημίωσε το κοινό της πατρίδας του με 29 πόντους, όμως εξίσου εντυπωσιακή παρουσία και οι Μουντιέι και Πορζίνγκις που σκόραραν από 30 πόντους, με τον γκαρντ των Νάγκετς να μοιράζει μάλιστα και 10 ασίστ, ενώ ο Μάριο Χεζόνια μέτρησε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα