Γέλιo, θέαμα και κόουτς... Ντρέικ ο νικητής στο Celebrity Game (pics & vids)

Gazzetta team
Γέλιo, θέαμα και κόουτς... Ντρέικ ο νικητής στο Celebrity Game (pics & vids)

bet365

Το τριήμερο του All-Star Game του Τορόντο ξεκίνησε με το καθιερωμένο πλέον Celebrity Game, στο οποίο η ομάδα των... «επίλεκτων» Καναδών υπό τις οδηγίες του Ντρέικ επικράτησε της αντίστοιχης των Αμερικανών με 74-64.

Με πλούσιο θέαμα και... άφθονο γέλιο ξεκίνησε το τριήμερο του All-Star Game στο Τορόντο, με την «αυλαία» να ανοίγει με το καθιερωμένο πλέον Celebrity Game, όπου η ομάδα του Καναδά υπό τις οδηγίες του κόουτς... Ντρέικ επιβλήθηκε της αντίστοιχης των Αμερικανών, οι οποίοι είχαν στην άκρη του πάγκου τους τον Κέβιν Χαρτ.

Oι «επίλεκτοι» celebrities που έδωσαν το «παρών» και στις δύο ομάδες πρόσφεραν ουκ ολίγες θεαματικές φάσεις, ενώ την παράσταση έκλεψε η μάχη των πάγκων, με τον διάσημο ράπερ Ντρέικ να ξετυλίγει τις προπονητικές του ικανότητες, θυμίζοντας κάτι από.... Πόποβιτς.

Η επιστροφή του 4 φορές πολυτιμότερου των Celebrity Games, Κέβιν Χαρτ, στην... αγωνιστική δράση δεν ήταν αρκετή για να δώσει στους Αμερικανούς τη νίκη, με την ομάδα του Καναδά να επικρατεί τελικά με 74-64 και τον τραγουδιστή και συνθέτη, Γουίν Μπάτλερ, να κερδίζει το τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Το «παρών» στην αναμέτρηση έδωσαν επίσης και οι Στιβ Νας και Τρέισι ΜακΓκρέιντι, αλλά και ο Τσόνσι Μπίλαπς, ενώ πριν από το τζάμπολ του αγώνα ο Ντρέικ βραβεύτηκε με το κλειδί της πόλης του Τορόντο.

 

NBA Τελευταία Νέα