Χάινς: «Τυχερός που αντιμετώπισα τον Διαμαντίδη»

Gazzetta team
Χάινς: «Τυχερός που αντιμετώπισα τον Διαμαντίδη»
Για την ιδιαίτερη θέση που έχει στην καρδιά του ο Ολυμπιακός, αλλά και την τιμή που νιώθει για το γεγονός πως βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε ο πρώην «ερυθρόλευκος», Κάιλ Χάινς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται απέναντι στον Ολυμπιακό: «Πάντα έχω ιδιαίτερη ψυχολογία όποτε αγωνίζομαι κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα που σημαίνει πολλά για μένα και την καριέρα μου. Πάντα θα υπάρχουν τα συναισθήματα, αλλά όταν μπαίνω στο παρκέ, έχω να κάνω μια δουλειά και έτσι μετά τα πρώτα λεπτά τα συναισθήματα φεύγουν.

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το τρόπαιο. Κοιτάμε προπόνηση-προπόνηση, παιχνίδι-παιχνίδι, συγκεντρωνόμαστε στο στόχο μας. Είναι εύκολα πια στη Μόσχα, στην αρχή ήταν δύσκολη η προσαρμογή από την Αθήνα, λόγω καιρού, αλλά πλέον είναι ο τρίτος χρόνος μου, μου αρέσει η πόλη, οι άνθρωποι με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Η Αθήνα είναι μια από τις σπουδαιότερες πόλεις που έχω επισκεφθεί. Είναι μια πόλη γεμάτη ιστορία, είναι ένα μέρος που θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Για την τελευταία χρονιά και την απόσυρση του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Έχω μεγάλο σεβασμό, έχει απίστευτη καριέρα, είναι θρυλικός παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ. Έχω μεγάλο σεβασμό και είμαι τυχερός που ήμουν αντίπαλός του. Εύχομαι στον τελευταίο του χρόνο να καταφέρει ότι θέλει».