Χέινς: «Μοναδική εμπειρία το σημερινό παιχνίδι»

Gazzetta team
Χέινς: «Μοναδική εμπειρία το σημερινό παιχνίδι»
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και το πως έζησε το παιχνίδι της νέας του ομάδας μίλησε ο Μαρκίς Χέινς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εφές, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια των «πρασίνων».

«Έζησα με έναν μοναδικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς ο κόσμος έδινε ενέργεια στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που το παρακολούθησα από κοντά και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα. Ο Καλάθης έπαιξε πολλά λεπτά και θέλω να βοηθήσω φύγει το βάρος από την πλάτη ορισμένων παικτών. Αρχίζω και μαθαίνω το παιχνίδι του Καλάθη, καθώς προπονούμαστε καθημερινά μαζί», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αμερικανός γκαρντ.

«Κάθε ομάδα είναι αναγκασμένη να κάνει μία κοιλιά. Δεν μπορεί να παίζει πάντα καλά. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πολύ μακριά σε αυτό επίπεδο. Έχουμε την δυνατότητα, όμως, να προκριθούμε στα προημιτελικά και στο φάιναλ φορ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, σε ότι αφορά την απόκτηση του συμπατριώτη του, Έλιοτ Ουίλιαμς, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ ταλαντούχος. Πιστεύω πως η περιφερειακή μας γραμμή δυναμώνει πολύ. Θα μας βοηθήσει πολύ».