«Και του χρόνου στη Μακάμπι ο Εμπάκουε» παρά την «εφιαλτική χρονιά»

Γιάννης Ράμμας
«Και του χρόνου στη Μακάμπι ο Εμπάκουε» παρά την «εφιαλτική χρονιά»

bet365

Ο Τρέβορ Εμπάκουε μίλησε για την πρώτη... πριν απ' την επόμενη χρονιά του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια και του EuroCup.

«Τι μας συνέβη; Είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η χρονιά εξελίχθηκε σ' εφιάλτης της ζωής μου, πιθανότατα πρόκειται για την πιο αρνητική μπασκετική χρονιά μου. Πριν από χρόνια παρατηρούσα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από μακριά κι ήμουν εντυπωσιασμένος απ' την αίγλη κι απ' την ιστορία της κι ήθελε να γίνω μέρος της. Όλοι έρχονται στη Μακάμπι για να κερδίσουμε τρόπαια και ποτέ δεν περίμενα πως θα 'χουμε τόση κακή χρονιά» είπε o 27χρονος Αμερικανός PF/C, ο οποίος φέρεται ν' απασχόλησε τους «αιωνίους».

«Τα όνειρα έγιναν παραίσθηση, όπως η μη πρόκριση στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας ή ο αποκλεισμός απ' τη συνέχεια του ΕuroCup. Είμαι σοκαρισμένος. Πρόκειται για καταστροφική χρονιά, αλλά είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε με ωραίο τρόπο. Έχουμε ακόμη δύο στόχους μπροστά μας κι αλίμονο αν δεν κατακτήσουμε το Κύπελλο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ισραηλιτική ιστοσελίδα one.co.il, ομάδα και παίκτης θα 'ναι μαζί και τη νέα χρονιά, τη δεύτερη εκ των 1+1+1 της συμφωνίας τους.

 

Τελευταία Νέα