Έξαλλος ο «Ζοτς» με Γιουρτσεβέν (vid)

Gazzetta team
Έξαλλος ο «Ζοτς» με Γιουρτσεβέν (vid)
Ξέσπασε στην συνέντευξη Τύπου ο Ομπράντοβιτς και τα... έχωσε για τα καλά στον νεαρό παίκτη του.

Εκτός εαυτού ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την νίκη της Φενέρ επί της Μάλαγα, όχι για την απόδοση των παικτών του, αλλά για την συμπεριφορά του Γιουρτσεβέν. Ο ταλαντούχος παίκτης, σύμφωνα με τον «Ζοτς» κοιτάει μόνο τον εαυτό του και όχι την ομάδα ή τον ίδιο τον προπονητή του, αφήνοντάς τους εκτεθειμένους σε μία δύσκολη περίοδο, για να πάει σε ένα καμπ στο Τορόντο.

«Έφυγε για το Τορόντο και το καμπ NBA Basketball Without Borders. Η ομάδα του έδωσε την άδεια να ταξιδέψει, όμως εκείνος δεν ενδιαφέρεται για εμάς, μόνο για τον εαυτό του. Δέχθηκε πρόταση για να βρεθεί στο Τορόντο και πήγε χωρίς καν να με ρωτήσει. Του προσφέραμε μία πενταετή επέκταση συμβολαίου, του κάναμε μία απίστευτη πρόταση, την σκέφτηκε για περίπου δύο μήνες και μετά την αρνήθηκε.

Θέλει να φύγει για το NCAA αλλά η Φενέρ τον πληρώνει εδώ και τρία χρόνια, επομένως δεν επιτρέπεται πλέον να παίξει στο NCAA. Πρέπει να το καταλάβει. Ο Πέρο Άντιτς είναι εκτός με τραυματισμό, οπότε τον χρειαζόμαστε, και εκείνος δεν ενδιαφέρεται για εμάς ή εμένα ή την ομάδα ή τους οπαδούς. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τον εμπιστεύτηκα τόσο πολύ. Όταν πρωτοήρθα εδώ, παίζαμε ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στους Οκλαχίμα Σίτι Θάντερ και τον έβαλα στο παρκέ. Ήταν μόλις 15 ετών. Και τώρα αυτή είναι η απάντηση του. Είναι απογοητευτικό».

Μάλιστα ο Ζοτς ρώτησε και τους δημοσιογράφους: «Εσείς θα του δίνατε ακόμα μία ευκαιρία;».