Φώτσης: «Πάνω απ' το 100% των δυνατοτήτων μας» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Φώτσης: «Πάνω απ' το 100% των δυνατοτήτων μας» (vid)
Ο Παναθηναϊκός (3-3) περιμένει την Εφές (3-3) στο ΟΑΚΑ (12/2, 21:45/novasports 2) κι ο Αντώνης Φώτσης εξήγησε πώς θα τη βάλει από κάτω στην κατάταξη του ε' ομίλου της Ευρωλίγκας.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου, είναι στην έδρα μας και για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να κερδίσουμε. Η αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, έναν πάρα πολύ καλό προπονητή κι εμείς θα πρέπει να δώσουμε πάνω απ' το 100% των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας» είπε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ ο 35χρονος PF του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Σίγουρα κι αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε απ' την άμυνα. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αλλά δεν είναι μόνο η άμυνα. Θα πρέπει να 'μαστε πανέτοιμοι σ' όλους τους τομείς. Θα πρέπει να 'μαστε έτοιμοι για κάθε φάση, για κάθε μπάλα, για κάθε διεκδίκηση. Και στο τέλος θα πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο απ' τους αντιπάλους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.