Η Δόξα Λευκάδας έκοψε την πίτα της (pics)

Gazzetta team
Η Δόξα Λευκάδας έκοψε την πίτα της (pics)

bet365

Η ομάδα της Λευκάδας έκοψε την πίτα της νέας χρονιάς με τον Φώτη Τακιανό να κερδίζει ένα από τα φλουριά.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τυπου: «Σε ένα ιδιαίτερο χαρούμενο κλίμα η διοίκηση της Δόξας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία όλων των μελών της ομάδας αλλά και πλήθος κόσμου από την αθλητική και όχι μόνο, οικογένεια της Λευκάδας. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και οι αθλητές της παιδικής ομάδας, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ένωση.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας του ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Κουκουμπρής ευχαρίστησε τους παριστάμενους, τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια και τους φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα και ευχήθηκε σύντομα η ομάδα ν’ ανέβει στην Α1.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο βουλευτής Λευκάδας και πρώην πρόεδρος της Δόξας, Θανάσης Καββαδά, αν και ανέφερε δεν θα κόψει την πίτα ως βουλευτής αλλά ως μέλος της ομάδας. Ο κ. Καββαδάς προέβη σε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Δόξα θα συμπεριληφθεί στην τετράδα των πλέι οφ και εν συνεχεία θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.

Τα φλουριά από τις δυο πίτες βρέθηκαν στα κομμάτια του προπονητή της ομάδας Φώτη Τακιανού και της φυσικοθεραπεύτριας Βιολέτας Κακλαμάνη. Βραβεύτηκαν, επίσης, ο προπονητής της παιδικής ομάδας Δημήτρης Κόγκας και οι μικροί αθλητές για την κατάκτηση στο πρωτάθλημα της Ένωσης».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα