Δικαίωσε τον Κόροιβο το ΑΣΕΑΔ

Gazzetta team
Δικαίωσε τον Κόροιβο το ΑΣΕΑΔ

bet365

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον αγώνα με τον Κόροιβο που είχε γίνει στο Ζηρίνειο στις 7 Νοεμβρίου κι έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας διατηρεί τη νίκη (60-61).

Ο Νίκος Γκίκας είχε ευστοχήσει σε σουτ με το σκορ στο 58-61, οι διαιτητές το μέτρησαν ως δίποντο, αλλά η γραμματεία κατέγραψε αρχικά σαν τρίποντο.

Έτσι στα εννιά εναπομείναντα δευτερόλεπτα η Κηφισιά ενήργησε σαν το ματς να ήταν ισόπαλο και όχι να βρίσκονται στο -1. Η γραμματεία διόρθωσε το λάθος, αλλά μόλις στα 2’’ πριν το τέλος.

Η ομάδα των βορείων προαστίων προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο εκεί δικαιώθηκε ο Κόροιβος, που με ανακοίνωση υπογραμμίζει:

«Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει. Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα