Σφαιρόπουλος: «Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του παιχνιδιού»

Φάνης Παναγιώτου
Σφαιρόπουλος: «Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του παιχνιδιού»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12/02, 19:45) και παράλληλα δεν απέφυγε ν' απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τα όσα είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Ιτούδης.


Σίγουρα έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Παίζουμε με την καλύτερη επίθεση του TOP-16. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και θα πρέπει να εξουδετερώσουμε και το σκοράρισμα και τη δημιουργία τους. Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πρέπει να βρούμε τα αδύνατα σημεία τους και να τα χτυπήσουμε», ανέφερε αρχικά ο head coach των «ερυθρόλευκων».

Σε ερώτηση για το εάν αλλάζει κάτι το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζει σε νέο γήπεδο, ο Έλληνας κόουτς απάντησε πως «δεν αλλάζει ότι έχει αλλάξει γήπεδο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζει καλά και εντός και εκτός έδρας και σε οποιοδήποτε γήπεδο και εάν αγωνίζεται. Οπότε δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι αυτό».

Ερωτηθείς για τις αναμνήσεις που έχει από το πέρασμα του από τον πάγκο της ρωσικής ομάδας ως άμεσος συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας, ο Έλληνας κόουτς απάντησε πως «σίγουρα έχω καλές αναμνήσεις από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά είμαι στον Ολυμπιακό και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό. Με νοιάζει η ομάδα μου και μόνο».

Ερώτηση έγινε και για την δήλωση του Δημήτρη Ιτούδη πριν μερικές εβδομάδες για το σκληρό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να σχολιάζει πως «δεν με απασχολεί καθόλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.