Δέδας: «Η πρόκριση χάθηκε με την Όλντενμπουργκ»

Gazzetta team
Δέδας: «Η πρόκριση χάθηκε με την Όλντενμπουργκ»
Ο Γιώργος Δέδας, μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Euro Cup, τονίζοντας πως ο «δικέφαλος» είχε χάσει πολλή ενέργεια με τον Ολυμπιακό...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμάς τελείωσε σήμερα το Eurocup, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Παίξαμε και κερδίσαμε αρκετές ομάδες εντός και εκτός έδρας. Συγκυριακά το σημερινό παιχνίδι, ήταν διαφορετικό, γιατί με τον Ολυμπιακό χάσαμε πολλή ενέργεια, μας έλειπαν βασικοί παίκτες στο ροτέισον. Η Λιμόζ είχε το κίνητρο, ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά έφυγε το ματς από ένα σημείο και μετά».

Για το σημείο που ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 9: «Η ομάδα είχε σπαταλήσει αρκετή ενέργεια. Μας έλειπαν δύο παίκτες που παίζουν πολύ, υπήρχε και το ματς με τον Ολυμπιακό. Χάνεις από φρεσκάδα και μυαλό… Η Λιμόζ έπαιζε στην έδρα της, έβαλε κάποια σουτ και είχε ψυχολογία».

Για το αν υπήρχε θετικό πρόσημο από την ευρωπαϊκή παρουσία του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι πήραμε το μάθημα και αδικήσαμε τον εαυτό μας στα παιχνίδια με την Όλντενμπουργκ. Ηταν δύσκολα συγκυριακά. Στο πρώτο παιχνίδι με την Όλντενμπουργκ, προερχόμασταν από μια νίκη με την ΑΕΚ στην οποία είχαμε σπαταλήσει πολλή ενέργεια, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Εκεί χάσαμε την πρόκριση… Το πρόσημο είναι θετικό. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα μας, αλλά είναι στα πέντε τελευταία μπάτζετ από την αρχή του τουρνουά. Προσπαθήσαμε και δώσαμε το 100%».

Για το στόχο στο πρωτάθλημα και αν είναι θετικό που η ομάδα θα έχει πλέον ένα παιχνίδι την εβδομάδα: «Σίγουρα έτσι όπως είναι η ομάδα. Θα έχουμε να προετοιμάσουμε ένα ματς την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι καλό. Θα μας επιτρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε στοχευμένη προπόνηση. Από το Σάββατο κιόλας δεν έχουμε περιθώριο για στραβοπατήματα, πρέπει να κερδίσουμε αν όχι όλα τα παιχνίδια ως τέλος, το 80%.»

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που είναι στο εξωτερικό, όπως είδαμε όπου και αν παίζει η ομάδα, συμπαραστέκονται και δίνουν το καλό παράδειγμα. Προσπαθούμε να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και το κάνουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα Ο κόσμο της ομογένειας δεν έχει την ευκαιρία να δει συχνά την ομάδα και όταν του δίνεται αυτή η ευκαιρία, είναι δίπλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.