ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΟΖ

Μαρκόπουλος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια φέτος στην Ευρώπη»

Στην συνολική προσπάθεια της ομάδας του στο EuroCup στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Μαρκόπουλος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια φέτος στην Ευρώπη»

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στο δύσκολο ταξίδι, την μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ συνολικά στις διοργανώσεις, αλλά και στις απουσίες των βασικών παικτών.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά στην Ευρώπη, περάσαμε στους 32, αγωνιστήκαμε σκληρά, αλλά η πορεία μας έφτασε ως εδώ. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο βάθος και μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό το ταξίδι που είχαμε, σίγουρα οι απουσίες δύο παικτών, ειδικά όταν αυτοί είναι βασικοί παίζουν ρόλο», είπε αρχικά.

Για την κούραση:
«Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει εάν είμαστε πλήρεις κι αν δεν είχαμε την κούραση που μας έφερε το ταξίδι, αλλά και το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς πριν από 48 ώρες. Όλα παίζουν ρόλο σε ένα αποτέλεσμα. Η Λιμόζ έχει πολύ καλούς παίκτες και η αλλαγή της με το νέο προπονητή είναι εμφανής.»

Για το παιχνίδι:
«Καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά ακόμη και στους 9, αλλά εκεί από την μία εμείς δεν βάλαμε κάποια σουτ, η Λιμόζ έβαλε τα δικά της, έχει καλό σύνολο και σίγουρα θα αντιδρούσε, όπως και το έκανε. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιέσουμε την αντίπαλη ομάδα κάτω από το καλάθι, ήμασταν άστοχοι και αυτό δυνάμωσε την Λιμόζ στην περιφέρεια»