Ξανθόπουλος: «Ολοκληρώσαμε με το κεφάλι ψηλά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ξανθόπουλος: «Ολοκληρώσαμε με το κεφάλι ψηλά»
Ο Bασίλης Ξανθόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Αρμάνι και στη συνολική εικόνα του Άρη στο EuroCup

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Άρη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος τους αγώνα με την Αρμάνι:

Για τα λόγια του Νίκου Λάσκαρη μετά τον αποκλεισμό τους από το Eurocup: «Αυτά που μας είπε δεν λέγονται, αλλά το νόημα είναι ότι είναι πολύ χαρούμενος από την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη

Για τη νίκη επί της Αρμάνι: «Τη θέλαμε πάρα πολύ σήμερα (10/02) τη νίκη. Δεν ξεχνάμε τι έγινε στο Μιλάνο. Ήταν μια ντροπιαστική ήττα για εμάς εκεί. Ένας λόγος που μας έδωσε επιπλέον κίνητρο είναι ότι είμαστε η μοναδική έδρα στην Ευρώπη που δεν έχει ηττηθεί και τα καταφέραμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι, βελτιώνοντάς την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Το έχω ξαναπεί και νομίζω ότι δεν γίνομαι κουραστικός, ο κόσμος είναι απίστευτος. Μας ακολούθησε ακόμα και στο Καζάν, ακόμα και στη Λιθουανία, που ήταν πάρα πολύ μακριά. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι τους απογοητεύσαμε σε κάποιο παιχνίδι, αλλά πιστέψτε με, η απογοήτευση η δική μας ήταν μεγαλύτερη. Καταφέραμε και ολοκληρώσαμε την ευρωπαϊκή πορεία μας με ψηλά το κεφάλι και τώρα θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη φετινή πορεία τους στο Eurocup και τι του μένει: «Μπορούμε να χωρίσουμε τη φετινή πορεία μας σε πολλές ενότητες, αλλά πιστεύω πως οι δύο νίκες με την Ούνιξ Καζάν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον πρώτο γύρο. Στα αρνητικά βάζω την ήττα στο Μιλάνο, κυρίως για το πώς παίξαμε, και σίγουρα την ήττα στη Λιθουανία που ουσιαστικά μας απέκλεισε, καθώς ήταν πολύ δύσκολο η Νεπτούνας να κερδίσει την Άλμπα Βερολίνου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.