Κόντρα «αιωνίων» για Χάκετ, διαιτησία και… Λιμόζ!

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΔ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κόντρα «αιωνίων» για Χάκετ, διαιτησία και… Λιμόζ!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών και στο στόχαστρο βρέθηκαν οι διαιτησίες στα ματς του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο... Ντάνιελ Χάκετ! Ποια ήταν η απάντηση των «ερυθρόλευκων».

Κόντρα «αιωνίων» για Χάκετ, διαιτησία και… Λιμόζ!

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...

Αργήσαμε, αλλά ούτε και φέτος θα αποφύγουμε απ' ό,τ φαίνεται τις εξωαγωνιστικές κόντρες των «αιωνίων». Αυτή τη φορά το «παιχνίδι» παίχτηκε στην αίθουσα όπου γίνεται η κλήρωση των διαιτητών, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει αποφασισμένος να εκφράσει παράπονα για τον τρόπο που οι διαιτητές σφυρίζουν τον Ολυμπιακό, με αφορμή τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Εχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Εννοώ τον Χάκετ!». Για να απαντήσει ο Στέλιος Συμεωνίδης από την πλευρά της ΚΕΔ: «Τον προπονητή της Λιμόζ τον πήρατε εσείς την επόμενη σεζόν» (σ.σ. αναφέρονται στη χρονιά που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς)

Εν συνεχεία, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Αντώνης Κατσίκης (σ.σ. ο Χρήστος Σταυρόπουλος βρίσκεται στο Τορόντο), απάντησε πως «στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο», για να έρθει η απάντηση του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού: «Κακώς μέτρησε για τρίποντο. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί».

Η πλευρά του Ολυμπιακού απάντησε: «Συμφωνώ με τον κ. Παπαδόπουλο ότι ήταν δίποντο άλλα εκείνη την ώρα ο Σταματοπουλος κοίταζε τα πουλιά στον ουρανό. Επίσης συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε ξύλο. Με 5,5 παίκτες κατάφερε να μείνει μέχρι τέλους στο ματς. Ο Κώττας χτυπούσε όποιον βρισκόταν δίπλα του».

Επίσης ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, ρώτησε: «Πώς είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;» για να απαντήσει ο Στέλιος Συμεωνίδης: «Κατόπιν κλήρωσης», εννοώντας τον διαιτητή Γκόντα.

Best of internet