Συναισθηματικά φορτισμένος ο ΛεΜπρόν για τον Κόμπι

Συναισθηματικά φορτισμένος ο ΛεΜπρόν για τον Κόμπι

bet365

Ακόμη τρεις φορές θα βρεθούν στο ίδιο παρκέ ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ, ωστόσο ο «βασιλιάς» δεν είναι έτοιμος να τον αποχαιρετήσει.

«Είναι πολύ συναισθηματικό να ξέρω πως είναι οι τελευταίες του στιγμές», είπε σε δηλώσεις του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Έχει κάνει τόσα πολλά. Όχι μόνο για τους Λέικερς, αλλά και για εμένα, που μεγάλωσα βλέποντας τον Κόμπι να πρωταγωνιστεί», πρόσθεσε.

Ο Κόμπι και ο ΛεΜπρόν δεν είχαν πολύ στενές σχέσεις εκτός παρκέ, ωστόσο ο «βασιλιάς» εκμυστηρεύτηκε μια ιστορία που τους έφερε αρκετά κοντά.

«Νομίζω πως η πιο μεγάλη στιγμή για μένα ήταν όταν μου έδωσε τα παπούτσια του. Εγώ ήμουν ακόμη παίκτης στο λύκειο. Είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και μου έδωσε ένα ζευγάρι από τα παπούτσια του. Μάλιστα, τα φόρεσα σε μια αναμέτρηση κόντρα στο σχολείο του Καρμέλο Άντονι»

Οι δυο άνδρες έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική των ΗΠΑ, έχοντας κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες. Δεν έχουν ποτέ βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικούς ΝΒΑ και ο Τζέιμς έχει επικρατήσει στα 13 από τα 15 τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Κόμπι.

Θα παίξουν ως αντίπαλοι στην έδρα των Καβαλίερς την Τετάρτη (10/2), στο All Star Game, 4 μέρες αργότερα και ακόμη μια φορά στις 10 Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα