Έφυγε για να κάνει καριέρα, αλλά θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Σάντερς (vid)

Έφυγε για να κάνει καριέρα, αλλά θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Σάντερς (vid)

Έφυγε για να κάνει καριέρα, αλλά θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Σάντερς (vid)

bet365

Έναν περίπου χρόνο μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από το ΝΒΑ για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του, ο Λάρι Σάντερς δηλώνει έτοιμος για επιστροφή.

Ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος σέντερ των Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΝΒΑ τον περασμένο Φλεβάρη, προκειμένου να ασχοληθεί με τις ασχολίες του εκτός παρκέ.

Πιο συγκεκριμένα, με μια εταιρία μάνατζμεντ για τραγουδιστές, διακοσμητές και φωτογράφους, την οποία τρέχει ο 27χρονος παίκτης εδώ και λίγο καιρό.

«Ακόμη αγαπώ το μπάσκετ. Θέλω όμως σταθερότητα γύρω μου και ένας από τους λόγους που έφυγα ήταν επειδή δεν ήθελα να χωρέσω δυο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη», δήλωσε ο Σάντερς.

Η προσωπική ζωή του κατά τη διάρκεια της καριέρας του πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα και τα τελευταία χρόνια μόνο επεισοδιακή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αρχικά είχε πάρει μέρος σε έναν καυγά σε μπαρ τον Νοέμβριο του 2013, αλλά δεν κατηγορήθηκε από την αστυνομία. Στη συνέχεια αποβλήθηκε από το ΝΒΑ δυο φορές για προβλήματα με κάποιες απαγορευμένες ουσίες.

Έφτασε στην απόφαση να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Μπακς τον περασμένο Φλεβάρη, δηλώνοντας πως θέλει χρόνο να δουλέψει με τον εαυτό του.

Έκτοτε δεν έχει παίξει μπάσκετ πουθενά επαγγελματικά και προπονείται μόνος του για να διατηρήσει τον εαυτό του σε καλή κατάσταση για την ώρα της επιστροφής του.

«Θα είναι πιο εύκολο για μένα να επιστρέψω αν ξέρω ότι οι επιχειρήσεις μου προχωράνε χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Σάντερς, ο οποίος θα λαμβάνει, κάθε χρόνο μέχρι το 2022, 1,86 εκατομμύρια δολάρια από τους Μιλγουόκι Μπακς.

 

NBA Τελευταία Νέα