Τα δεδομένα για «αιώνιους» και Ντόρσεϊ

Gazzetta team
Τα δεδομένα για «αιώνιους» και Ντόρσεϊ
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ψάχνουν για ψηλό και το gazzetta.gr έψαξε και παρουσιάζει τα τέσσερα δεδομένα της υπόθεσης του Τζόι Ντόρσεϊ που πιέζει για να φύγει από τη Γαλατασαράι.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για ψηλό, ο Ολυμπιακός μπήκε κι αυτός δειλά - δειλά στο παιχνίδι κι όπως είναι φυσικό τα ονόματα που προτείνονται και ενδιαφέρουν θα είναι λίγο - πολύ ίδια.

Από τη μία οι «πράσινοι» έδειξαν πως δεν θα διστάσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να κάνουν ό,τι και στην περίπτωση του Χέινς, από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει με την περίπτωση του Παπανικολάου πως όταν θέλουν κάτι έχουν τον τρόπο να το πετύχουν.

Με δεδομένη ότι στην αγορά επικρατεί λειψανδρία από ψηλούς, οι «αιώνιοι» ενδέχεται να κονταροχτυπηθούν προκειμένου να βρουν την καλύτερη λύση. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί εκ νέου το όνομα του Τζόε Ντόρσεϊ, ενός παίκτη που κατά καιρούς έχει ακουστεί ξανά για τις ελληνικές ομάδες, και το gazzetta.gr έκανε το ρεπορτάζ, κατέγραψε τα δεδομένα και τα παρουσιάζει...

1. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για ψηλό και τα χαρακτηριστικά του παίκτη που έχει ανάγκη θα ταίριαζαν με αυτά του Ντόρσεϊ. Πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη εβδομάδα υπήρξε συζήτηση για την περίπτωση αυτή, ωστόσο εδώ και μερικές ημέρες το θέμα παραμένει στάσιμο, καθώς δεν υπήρξε εξέλιξη και από την πλευρά της Γαλατασαράι. Ο Παναθηναϊκός δηλώνει αποφασισμένος να «χτυπήσει» ψηλό από το πάνω ράφι με μοναδικό σκοπό να πετύχει το τριπλ κράουν, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει.

2. Ο Ντόρσεϊ θέλει να φύγει από τη Γαλατασαράι μετά τα τελευταία γεγονότα και τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα ο Αταμάν τον... έβγαλε στη σέντρα κι αυτό ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε. Ο Αμερικανός γνωρίζει πως αν βγει στην αγορά θα βρει μια καλή πρόταση από την Ευρωλίγκα, φυσικά κι έχει στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και μοιάζει αποφασισμένος να πιέσει για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του.

3. Το όνομα του Ντόρσεϊ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν είναι στα πρώτα ονόματα που εξετάζουν ο Σφαιρόπουλος και οι Αγγελόπουλοι λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Ενδεχομένως να απασχολήσει στο μέλλον, με την προϋπόθεση πως δεν θα προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις από το NBDL και το Eurocup.

4. Ο Ντόρσεϊ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μάνατζερ στην Ελλάδα, η υπόθεση είναι μπερδεμένη και σε επικοινωνία που είχε το gazzetta μ' ένα εκ των δύο, αυτόν που τον εκπροσωπούσε στην εν Ελλάδι θητεία του, εισέπραξε την απάντηση: «Δεν γνωρίζω κάτι. Συν του ότι το θέμα του Ντόρσεϊ είναι μπλεγμένο, οπότε δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα».