Έτοιμοι να απολύσουν τον Τζορτζ Καρλ οι Κινγκς

Έτοιμοι να απολύσουν τον Τζορτζ Καρλ οι Κινγκς

Έτοιμοι να απολύσουν τον Τζορτζ Καρλ οι Κινγκς

bet365

Μέρες μετράει ο Τζορτζ Καρλ στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «βασιλιάδες» είναι έτοιμοι να τον απολύσουν.

Ο έμπειρος προπονητής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό των παικτών του και ειδικότερα του ΝτεΜάρκους Κάζενς, με τον οποίο έχει έρθει σε αντιπαράθεση ουκ ολίγες φορές.

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του Σακραμέντο, καθώς κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του Καρλ.

Κακά τα ψέματα το υλικό των Κινγκς είναι αναμφίβολα ομάδας που θα βρίσκεται στα πλέι οφ, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο με βάση την εικόνα που έχει δείξει η ομάδα μέχρι στιγμής.

Οι Κινγκς βρίσκονται στην 10η θέση της κατάταξης στην δυτική περιφέρεια με ρεκόρ 21-31 και αυτή τη στιγμή μετρούν 4 διαδοχικές ήττες.

Κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν έχει γίνει, ωστόσο δύσκολα η κατάσταση θα ανατραπεί. Ήδη ο GM έχει μπει στη διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του Καρλ, με το όνομα του Τομ Θιμποντό να παίζει πολύ δυνατά (όπως και για τους Νικς).

 

NBA Τελευταία Νέα