Ντούβνιακ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε»

Gazzetta team
Ντούβνιακ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε»
Για την πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, την προσωπική του απόδοση, αλλά και την αναμέτρηση απέναντι στη Λιμόζ που ακολουθεί για τον «Δικέφαλο του Βορρά» μίλησε ο Ούρος Ντούβνιακ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Η νίκη είναι αυτό που μετράει και όχι το σκοράρισμα. Είμαι ικανοποιημένος από τους πόντους που πέτυχα, αλλά κυρίως γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Ελπίζω ότι στη συνέχεια, θα παίξουμε καλύτερα…» δήλωσε αρχικά ο Ντούβνιακ.

Για την αναμέτρηση με τη Λιμόζ που ακολουθεί: «Το ίδιο είχε γίνει και μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό, που έπρεπε να πάμε στη Ρωσία. Θα είναι ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η ομάδα πιστεύω θα είναι πνευματικά έτοιμη για να παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι, που μπορεί να είναι και το τελευταίο μας στη διοργάνωση αλλά θα τα δώσουμε όλα, για τη νίκη».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε παίξει πολύ καλά απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην Ευρώπη, αλλά έχουμε και κάποιες ήττες, όπως για παράδειγμα από τον Απόλλωνα Πάτρας και την Κηφισιά... Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα