Μαρκόπουλος: «Συγκλονιστικό αυτό που συνέβη το 1981»

«ΛΥΓΙΣΕ» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Μαρκόπουλος: «Συγκλονιστικό αυτό που συνέβη το 1981»

Μαρκόπουλος: «Συγκλονιστικό αυτό που συνέβη το 1981»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τα θύματα της Θύρας 7 ενώ αναφέρθηκε και στο ματς του ΣΕΦ.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς στο ΣΕΦ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του OTE TV. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν ασχολήθηκε αρχικά με το παιχνίδι λέγοντας ότι, «Θέλω να μιλήσω για αυτό που συνέβη με τα παιδιά που χάθηκε σε εκείνο το παιχνίδι. Ήμουν πολύ συγκινημένος στην αρχή, όταν πήγαμε κι εμείς να αποδώσουμε φόρο τιμής. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο νους. Είναι ό,τι χειρότερο να χάνεται έτσι κόσμος και ιδίως μικρά παιδιά. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, μιλάω και από την σκοπιά ενός ανθρώπου που έχει δικά του παιδιά και ειλικρινά με συγκινεί πάρα πολύ».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και την οριακή ήττα της ομάδας του ανέφερε... «Παίζοντας με τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις πολύ καλή απόδοση για να σταθείς στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το καταφέραμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε πολύ πάθος και η πίεση του αυξανόταν συνεχώς. Η κούραση που άρχισε να βγαίνει σε εμάς ήταν εμφανής. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό και στα τελευταία 5 λεπτά. Πήγαμε με ατομικές ενέργειες και ο Ολυμπιακός έχει πολύ σκληρή άμυνα. Το τρίποντο του Σπανούλη ήταν το καθοριστικό. Μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν ελπίδες και πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρκόπουλος πρόσθεσε, «Παίζοντας με τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις πολύ καλή απόδοση για να σταθείς στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε από την αρχή να τον περιορίσουμε και για μεγάλο χρονικό διάστημα το καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός είχε πάθος και όσο πέρναγε η ώρα η πίεσή του ανέβαινε. Η κούρασή μας ήταν εμφανής. Πιστεύω ότι το τρίποντο του Σπανούλη ήταν καθοριστικό για να γυρίσει το παιχνίδι. Ως τότε υπήρχαν ελπίδες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους παίκτες μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη».

Best of internet